Burn-out coach in Eindhoven

Een oorzaak van een burn-out begint vaak met "te veel". De bekende voorbeelden zijn te veel werken en te veel zorgen maken. De burn-out uit zich in verschillende symptomen. Je kunt last hebben van zowel lichamelijke als psychische klachten. Denk daarbij aan hoofdpijn, emotionele kwetsbaarheid of juist afgevlakte emoties. Je kunt je ook somber voelen of extreem prikkelbaar zijn. In dat geval kan burn-out coaching in Eindhoven een oplossing zijn. Een burn-out coach kan je helpen om stap voor stap de controle terug te krijgen.

Een burn-out coach helpt

Wanneer je overspannen bent of een burn-out hebt, zijn zelfs de leuke dingen niet leuk meer. Voel je stress als je een avond gaat stappen met vrienden of vriendinnen? Geniet je minder van intieme momenten met je partner? Ben je 's nachts aan het piekeren, waardoor je slecht slaapt? Wordt je sneller boos dan anders? Dan kan burn-out coaching een uitkomst zijn. De burn-out coach in Eindhoven helpt je graag.

Burn-out coaching Eindhoven
Een burn-out coach helpt

Het Stresshuis Eindhoven

Het Stresshuis helpt je graag in Eindhoven of omgeving. Bel gerust voor meer informatie met Nancy (06 233 19400) of Franca (06 290 57505). Of maak gebruik van het contactformulier op onze website.
Onze beroepsverenigingen
Het StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis


Onze certificeringen
Het StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis