Laagdrempelig, doelgericht en volledig op maat

Onze werkwijze is laagdrempelig, doelgericht en volledig op maat gemaakt. De ervaring leert dat deze aanpak leidt tot blijvende resultaten.

Wij kiezen altijd voor een integrale aanpak van lichaam, psyche én gedrag. We vormen eerst een totaalbeeld van alle oorzaken en gevolgen. Vanuit dat beeld volgt systematische en stapsgewijze begeleiding bij overspanning en een burn-out. We werken volgens de CSR-methode, aangevuld met onder andere NLP, RET, ACT, Systemisch werk (familieopstellingen), EMDR, EFT, psychologisch assessment, lab of life en mindfulness.

Samen kijken we naar waar jouw behoeftes liggen. Dat kan betrekking hebben op concrete gebeurtenissen in het leven, zoals leren omgaan met een scheiding, ontslag of ziekte, of juist op niet-tastbare zaken, zoals voldoening, geluk of (on)tevredenheid met bepaalde aspecten van jezelf.

Voor particulieren

Nadat je je hebt aangemeld via ons e‑mailadres, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We vinden het belangrijk dat je direct aan de slag kunt en werken daarom niet met wachtlijsten.

Wil je direct persoonlijk contact? We adviseren je graag welke mogelijkheden er zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Bel daarom gerust voor meer informatie met Franca op 06 290 57505 of met Nancy op 06 233 19400. Wij zijn het eerste aanspreekpunt van Het Stresshuis. Krijg je onze voicemail, spreek dan je naam in, dan bellen we je binnen 24 uur terug.

Vergoedingen

Vanuit de werkgever
De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen of verzuimpreventie. Check hiervoor je CAO of vraag je leidinggevende of HRM naar de mogelijkheden.

Vanuit de verzekering
Als je een aanvullende verzekering hebt, dan vergoeden veel verzekeraars onze hulp.
Belastingaftrek
Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van € 250,- volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet (bron: Belastingdienst).

Particulier
Wanneer er geen vergoedingsmogelijkheden voor je zijn, hanteren we een particuliertarief.

Voor bedrijven

Wanneer er signalen zijn dat een medewerker kampt met een burn-out, bijvoorbeeld omdat hij of zij niet goed in zijn of haar vel zit, regelmatig ziek is of slechter presteert, dan kunnen we in een vroeg stadium zicht krijgen op wat er speelt. Wanneer we er op tijd bij zijn, kan de medewerker de situatie beter overzien en zichzelf sneller bijsturen.

Burn-out hersteltraject

Als een medewerker uitvalt omdat hij of zij burn-out-gerelateerde klachten heeft, is het belangrijk dat we goed in beeld krijgen wat de status is. Re-integratiebegeleiding is daarnaast noodzakelijk om terugval te voorkomen. Daarom kunnen we samen kijken naar wat nodig is om de werknemer op een constructieve manier te laten re-integreren. Na de intake kunnen we een juiste inschatting maken en komen we graag met een offerte op maat.

Chronisch Stress Reversal

Wij werken op basis van de 3 fasen van Chronisch Stress Reversal methode:
  1. Focus op herstelvermogen en bevorderen fysiek herstel
  2. Vitaliteitsopbouw en verbetering zelfmanagement, gericht op duurzaam handhaven van de balans tussen belasting en herstel
  3. Re-integratie, verder opbouwen in het werk & consolidatie van de resultaten

Tarieven zakelijk

Wij vinden het belangrijk om een offerte op maat te kunnen maken. Daarom komen we graag langs om te bespreken wat de wensen en verwachtingen zijn, zodat we een zo correct mogelijke inschatting kunnen maken van wat er nodig is. Aangezien we meerdere opties aanbieden, nemen we deze graag met je door om zo een reëel aanbod te kunnen doen.

Wij helpen je graag

Bel gerust voor meer informatie met Nancy (06 233 19400) of Franca (06 290 57505).
Onze beroepsverenigingen
Het StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis


Onze certificeringen
Het StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis