Franca Meijs - van Duuren

Door je te ontdoen van al je moeten ontmoet je jezelf.

Ik ben franca, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Deze zijn inmiddels allemaal het huis uit, studerend of al werkend. Al met al een nieuwe fase waarin er weer meer ruimte is gekomen om nog meer te lezen, bijscholingen te volgen, nieuwe ontdekkingen op coach-gebied te doen en te genieten van wat te ontdekken is. Wanneer je eenmaal besmet bent met het coach-virus is de nieuwsgierigheid nooit bevredigd. Ik houd ervan om te lezen, maar ook samen met collega’s te sparren en in intervisies verschillende kanten te belichten van een vraagstuk dat ik tegen ben gekomen.

Bij mijn start heb ik me gericht op mensen met eet-gerelateerde problematiek. In de loop van de jaren is mijn werkgebied verschoven naar stress in het algemeen. Mijn interesse ligt veelal bij levensvragen. De struggles met het leven. Met de verwachtigen die anderen van ons hebben en de verwachtingen die wij van onszelf hebben maken dat de lat soms heel hoog is komen te liggen. Wat maakt dat we soms zo makkelijk kunnen bewegen, contact maken, loslaten. En wat is het verschil als we stress ervaren en alles zoveel moeilijker lijkt? Dat is soms puzzelen, zoeken naar de combinatie van de persoon, de externe factoren, en de overtuigingen. Hiervoor gebruik ik diverse methodieken zoals RET, NLP, ACT.

Ik ben een flexibel en laagdrempelig persoon. Ik vind het belangrijk dat er van beide kanten een goed gevoel is en heb hier steeds aandacht voor. Daarnaast zie ik humor graag terug in contact. Luchtigheid laat relativere

Missie

Het is mijn missie om het bewustzijn van mensen te vergroten, om het beste uit iemand naar voren te halen en om mensen weer dichter bij zichzelf te brengen of bij zichzelf te laten blijven.
Het is mijn missie om mensen te laten ervaren, te laten voelen, zelf te laten geloven en vertrouwen in anders denken en doen.
Het is mijn missie om mensen in staat te stellen om weer of meer in hun eigen liefdevolle 'kracht' te staan en van daaruit de verbinding met anderen aan te gaan.
Vanuit autonomie, potentieel en verbinding een weg naar een positieve balans van voelen denken en doen.

Franca helpt je graag

Bel gerust met Franca (06 290 57505).
Onze beroepsverenigingen
Het StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis


Onze certificeringen
Het StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis