Nancy Liebrand

Een uitspraak van Johan Cruijff is: Je gaat het pas zien als je het door hebt.

Ik ben gescheiden en moeder van 2 pubers die om de week bij mij wonen. Ik werk al ruim 20 jaar als (loopbaan)coach, counselor en de laatste jaren ook als relatietherapeut. Mijn passie is persoonlijke ontwikkeling van mezelf en die van anderen. Ik ben altijd op ontdekkingstocht in alles wat er allemaal te leren en te ervaren valt, waarbij ik mezelf nog beter leer kennen en steeds meer in contact met mijn gevoel en kwetsbaarheid kom. Mijn scheidingsproces heeft me daarin laten groeien als mens en heb ik mezelf teruggevonden. Ik heb geleerd dat heel dicht bij mezelf zijn en van daaruit leven me veel energie en innerlijke rust geeft.

Ik word heel blij en vooral dankbaar als ik mensen mag helpen ze in contact te brengen met wie ze in essentie zijn. Ik werk het liefst met mensen die stress in hun werk, sociale leven of liefdesrelatie ervaren en daarom echt willen veranderen. Doordat je steeds tegen hetzelfde aanloopt en daar zo klaar mee bent. Juist de combinatie van NLP, systemisch werken (familie-opstellingen), lichaamswerk en EFT maakt dat je meer bewust wordt, beter in contact komt met je lichaam en gevoel. En daardoor minder in je hoofd zit waardoor er rust en ruimte ontstaat.
Mijn stijl als coach is open, direct, betrokken en warm, met gevoel voor humor om dingen te relativeren.

Missie

Mijn missie is om mensen in beweging te zetten door ze bewust te maken van eigen gedragspatronen. Hierdoor ga je meer zelfinzicht en zelfbewustzijn ontwikkelen waardoor persoonlijke doelstellingen gehaald worden en gedragsveranderingen blijvend zijn. De spiegel die ik voorhoud is confronterend, maar brengt wel een beweging op gang. Immers om echt te ontwikkelen moet je zijn waar het spannend is.

Nancy helpt je graag

Bel gerust met Nancy (06 233 19400).
Onze beroepsverenigingen
Het StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis


Onze certificeringen
Het StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis