Life coach in Geffen

Heb je soms moeite met keuzes te maken; ben je het overzicht over je leven een beetje kwijt of voel je je soms eenzaam? De aanleiding kan zijn dat je jezelf vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen beter doen dan jij. Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. Het doel is het verbeteren van de balans tussen jouw persoonlijke wensen en de relatie tot werk en privé. Life-coaching Geffen kan je helpen richting te vinden in wat jij belangrijk vindt.

Een life coach helpt

Wat kan voor jou de kwaliteit van leven verbeteren? Is succesvol zijn voor jou een verbetering? Is het hebben van goede relaties voor jou een verbetering? Is het hebben van een goede gezondheid voor jouw een verbetering? Is gelukkig zijn voor jou een verbetering? Is een goede baan hebben voor jou een verbetering? Je zou kunnen zeggen: "Life-coaching gaat over het verbeteren van de kwaliteit van het leven" en het leven is wat jij er voor jezelf onder verstaat. Het gaat bij life-coaching over wie ben jij en wat wil jij. Een life coach in Geffen kan je daarbij helpen.

Life-coaching Geffen
Een life coach helpt

Het Stresshuis Geffen

Het Stresshuis helpt je graag in Geffen of omgeving. Bel gerust voor meer informatie met Nancy (06 233 19400) of Franca (06 290 57505). Of maak gebruik van het contactformulier op onze website.
Onze beroepsverenigingen
Het StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis


Onze certificeringen
Het StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis