Loopbaancoach in Den Bosch

Breng jij veel tijd door op je werk in Den Bosch. Dan is het belangrijk dat je je daar goed voelt. Heb je een voldaan gevoel op of na je werk? Je goed voelen op het werk hangt van meerdere factoren af. Van het werk zelf, natuurlijk, maar ook van het bedrijf waar je werkt en je collega's. Als één van deze factoren niet (meer) aan jouw wensen voldoet of bij je past, kan loopbaancoaching je verder helpen. Je leert dan met een frisse blik naar jouw kwaliteiten, wensen en ambities te kijken. Hierdoor ga je weer werk vinden dat echt bij je past. In Den Bosch of daarbuiten.

Een loopbaancoach helpt

Voel je je niet meer gelukkig bij je huidige werkgever? Worden jouw kwaliteiten niet optimaal benut op het werk? Ervaar je stress door een te hoge werkdruk? Ben je ontslagen door een arbeidsconflict? Verwacht je dat je binnenkort wordt ontslagen? Heb je te lang zonder werk thuisgezeten door arbeidsongeschiktheid? In die gevallen kan goede loopbaanbegeleiding van een persoonlijke loopbaancoach in Den Bosch een uitkomst zijn.

Loopbaancoaching Den Bosch
Een loopbaancoach helpt

Het Stresshuis Den Bosch

Het Stresshuis helpt je graag in Den Bosch of omgeving. Bel gerust voor meer informatie met Nancy (06 233 19400) of Franca (06 290 57505). Of maak gebruik van het contactformulier op onze website.
Onze beroepsverenigingen
Het StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis


Onze certificeringen
Het StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet StresshuisHet Stresshuis